Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Majdan, Krym, Litvinenko, let MH17, Skripal, Babcenko, Pobalti, ??, ??.

7 0
možnosti
Foto

Akce pod falešnou vlajkou?

8 0
možnosti
Foto

Agatha Christie si ve svých dílech velmi často vypomáhala nelogickými věcmi a tato akce se tomu podobá jako vejce vejci. Vzpomínám si na hru 10 Malých černoušků, kde je logický nesmysl jako udělaný.

V průběhu děje, po několika již proběhlých vraždách přemluví pachatel dalšího z kolektivu, aby mu dosvědčil, že byl též zabit. Samozřejmě, že tento svědek netuší, že pokrývá lež pachatele.

A já se již tehdy ptal: Proboha, vždyť skutečný pachatel by musel vědět, že dotyčného nezabil, že se o to vůbec nepokusil. Tak k čemu byla tato lež dobrá? Jen k tomu, aby se zvýšilo napětí hry a mohlo dojít k efektivnímu konci.

5 0
možnosti
Foto

A v tomto slova smyslu je třeba se ptát, komu a jak prospěla předstíraná smrt novináře Sabčenka? Vždyť, pokud na něj měl někdo políčeno, tak ten někdo přece jasně věděl, že Sabčenka nezabil.

Myslím, že faktický přínos ve smyslu odhalení nějakých vazeb se vůbec nekonal a celé to mělo zcela jasně jediný účel.Vyvolat další vlnu protiruské hysterie s tím, že ani vyjevení "pravdy" o 24 hodin později, na této hysterii nic nezměnilo.

Lidé jsou ochotni věřit všemu, stejně, jako když jsou na divadle.Tam se ale určitá míra fabulace a klamání diváka předpokládá, zatímco oficiální tajná služba by se měla chovat seriózně.

9 0
možnosti
AR

I toto co uvedl autor nic nemění na faktu, že politika Kremlu nepřináší nic dobrého pro běžný život občanů RF a pro sousední země je to totéž!!

3 9
možnosti
Foto

A pak se diví, že si jich lidé neváží. Některý se dokonce někteří hyeno-novináři přímo hnusí. Nejvíc ti, co stále hovoří o morálce, a přitom si nevidí dál než na špičku vlastního nosu. Rv:-/

14 0
možnosti
Foto

Někteří "novináři" neznají míru nejen arogance, ale i hlouposti.

A bohužel to platí hlavně pro mainstreamové "novináře"...

13 3
možnosti
JZ

... a souvislost s kauzou?

0 4
možnosti
JK

pokud je někdo "ekologický aktivista", tak to hovoří za vše

13 0
možnosti
PK

Nazývat "takovéhoto člověka" hyenou, je urážka tohoto velmi užitečného zvířete.

24 0
možnosti

J53a61n 21Š47u53r22c

11. 6. 2018 10:39

U p. Koreckého plus byl omylem.

0 6
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2204x
Je mi přes čtyřicet, baví mě život, sportuji a pokud mi finance dovolí cestuji s mou ženou po celém světě. Zajímám se o život kolem sebe.

Seznam rubrik